Szeretnénk bemutatni a Total-Balance Kft-t

A Total-Balance Kft. fennállása óta (2002) önállóan végez magas szinten szaktanácsadási, mérési és beszabályozási tevékenységeket épületgépészeti rendszereken. Törekszünk a kiváló munkára, mivel a minőség a legfontosabb elvünk. Mindezt cégünk fejlesztése, műszerparkunk folyamatos gyarapítása és kalibrálása, valamint kollégáink rendszeres szakmai képzése által biztosítjuk megbízóinknak. Cégünk működésében az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert tartjuk irányadónak.

Tevékenységeink között egyaránt szerepel a légtechnikai és hidraulikai beszabályozás, hibadiagnosztikai mérések, tömörség vizsgálati mérések (álpadló, légcsatorna, helység), akusztikai mérések, klíma- és komfortmérés, füstmentes lépcsőházi mérések, valamint szaktanácsadás is. Mindezeket újonnan épülő, valamint meglévő és üzemelő rendszereken is egyaránt vállaljuk. Referenciáink között számos gyártócsarnok, irodaház, hotel, bevásárlóközpont, valamint lakóépület szerepel. Munkáinkat megfelelõen adminisztráljuk, rajzi melléklettel ellátott jegyzőkönyveinkkel dokumentáljuk.

Minőség politika

A Total Balance KFT. tevékenységének fókuszában a Vevők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, amelynek alapja a minőséget befolyásoló szaktudás és az infrastruktúra fejlesztése.

Feladataink középpontjába helyezzük a következõket:

a piac által korszerűnek ítélt szolgáltatás kifejlesztését és elfogadtatását

a minőség egyik lehetséges -de nem elégséges forrása a fejlesztés és a megfelelő technológia, ezért az általunk tervezett minőségi színvonal eléréséhez: alapkövetelménynek tekintjük, hogy egyénileg és csoportosan, személyes ráhatással kiküszöböljük a munkafolyamatokban a hibáinkat

törekszünk folyamataink olyan szabályozására, amely kiszűri a hibákat

a hatékony vevőkapcsolat kialakításához információs rendszerünk olyan szintre történő folyamatos fejlesztésére törekszünk, amely pontos, naprakész, követhető és dokumentált tevékenységek által biztosítja a minőségi munka feltételeit

Nevünk jó hírének megtartásához és eredményes működésünkhöz szükségesnek tartjuk:

minőségbiztosítási rendszerünkben a folyamatos javítás elvének érvényesítését
a költségcsökkentést minden területen
minősített beszállítók, alvállalkozók termékeinek, szolgáltatásainak felhasználását
az általunk készített, hasznosított dokumentációk hibátlanságának elérését
munkatársaink képzettségének folyamatos növelését, erkölcsi és anyagi megbecsülését a minőségi munka kiemelkedő elismerését

Céljaink megvalósításához az érvényes MSZ EN ISO 9001:2009 követelményeknek megfelelõ minõségügyi rendszert mûködtetjük.

Jövőkép

Szeretnénk segíteni a Kivitelezőknek a Nyugat-Európában bevált beüzemelési folyamatok használatában, miszerint egy beszabályozó cég konzultációs szolgáltatással segíti mind a tervezési mind a kivitelezési fázist, melynek eredménye képen egy jól működő, és beszabályozható rendszer jön létre. Nagyon ritka az, hogy egy beszabályozó cég a szolgáltatást és a magas szintû konzultációt összekapcsolja, ahogy azt a Total-Balance Kft. ajánlja.

A mi filozófiánk és hosszú távú célunk az, hogy ez a gyakorlat az építőipar nélkülözhetetlen része legyen. Minden résztvevő (Tulajdonosok, Kivitelezők, Üzemeltetők) hasznára van egy specialista cég által levezényelt beszabályozás és folyamatos kapcsolattartás.

„Tervezz előre, okosan végezd el”

Légtechnika és fűtés-hűtés beszabályozás, mérés, szaktanácsadás

Innováció és kutatás

Cégünk saját mérõlaborral rendelkezik, mind légtechnikai mind hidraulikai oldalon. Hidraulikai falunk több mint 60 beszabályozó szelepet, 6 neves gyártó termékeit tartalmazza, légtechnikai rendszerünkben egyaránt megtalálhatóak statikus, dinamikus (VAV, CAV), és különbözõ légbevezetõ egységek. Laborunk, a következõ célokat szolgálja:

kollégáink képzése
partnereink oktatása
műszereink belső ellenőrzése