magyar english
kezdőlap tevékenységek referenciák műszerek

Jövőkép

Szeretnénk segíteni a Kivitelezőknek a Nyugat-Európában bevált beüzemelési folyamatok használatában, miszerint egy beszabályozó cég konzultációs szolgáltatással segíti mind a tervezési mind a kivitelezési fázist, melynek eredménye képen egy jól működő, és beszabályozható rendszer jön létre. Nagyon ritka az, hogy egy beszabályozó cég a szolgáltatást és a magas szintű konzultációt összekapcsolja, ahogy azt a Total-Balance Kft. ajánlja.

A mi filozófiánk és hosszú távú célunk az, hogy ez a gyakorlat az építőipar nélkülözhetetlen részre legyen. Minden résztvevő (Tulajdonosok, Kivitelezők, Üzemeltetők) hasznára van egy specialista cég által levezényelt beszabályozás és folyamatos kapcsolattartás.

„Tervezz előre, okosan végezd el”


Innováció és kutatás

Cégünk saját mérőlaborral rendelkezik, mind légtechnikai mind hidraulikai oldalon. Hidraulikai falunk több mint 60 beszabályozó szelepet, 6 neves gyártó termékeit tartalmazza, légtechnikai rendszerünkben egyaránt megtalálhatóak statikus, dinamikus (VAV, CAV), és különböző légbevezető egységek. Laborunk, a következő célokat szolgálja:

  • kollégáink képzése

  • partnereink oktatása

  • műszereink belső ellenőrzése


.....Bemutatkozás

A Total-Balance Kft. fennállása óta (2002) önállóan végez magas szinten szaktanács-adási....


Elolvasom...
.....Minőség politika

Tevékenységeink során hat alapvető, elválaszthatatlan célt tartunk szem előtt, ezek a tisztességes munkavégzés...


Elolvasom...

Kapcsolat velünk

Székhely: 1213 Budapest,
Damjanich János u. 58.
Telefon/Fax: +36/1-276-2266
Kronavetter István: +36/70-457-7121
E-mail: kronavetter.istvan@total-balance.hu