magyar english
kezdőlap tevékenységek referenciák műszerek
légtechnikai beszabályozás hidraulikai beszabályozás egyéb tevékenységek állapotfelmérés és konzultáció

Hibadiagnosztikai mérések

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően számtalan hibával találkoztunk, ezért ezen tapasztalatokat felhasználva nyújtunk segítséget partnereinknek meglévő és új épületeknél előforduló hibák felkutatásában.

Tömörség vizsgálat

Egy nem kellőképpen tömör rendszer rengeteg energia- és költségveszteség generál. A tervezési fázisnál meghatározott tömörségi fokozatok elérését méréssel kell bizonyítani, amely feltárja mind a szerelési, mind az anyag minőségi hiányosságokat. Ezen mérési eljárással többletköltség nélkül pénzt spórolhat a tulajdonos. Cégünk vállalja álpadlók, helyiségek, lakások, valamint légcsatorna rendszerek tömörség vizsgálatát.

Akusztikai mérések

Mind az átadáshoz, mind a hatósági engedélyekhez elengedhetetlenül szükséges környezetvédelmi szabványnak megfelelő akusztikai mérés, mely a zajterhelés megfelelőségét igazolja. Ez magában foglal mind kültéri, mind beltéri akusztikai méréseket.

Klíma és komfort mérés

Kutatások igazolják, hogy az emberek munkavégző teljesítő képessége csökken, amennyiben a belső mikro klimatikus állapotok nem megfelelőek (hőmérséklet, páratartalom, légcsere szám, huzathatás, CO2 koncentráció). Cégünk rendelkezik IAQ (Indoor Air Quality) méréséhez szükséges műszerekkel.

Füstmentes lépcsőházi mérések

Mind az átadáshoz, mind a hatósági engedélyekhez elengedhetetlenül szükséges füstmentes lépcsőházak szabvány szerinti mérése, jegyzőkönyvezése. Meglévő épületek esetében az új országos tűzvédelmi szabályzat előírja, hogy 5 évente, illetve a rendszerben történt javító jellegű változtatást követően újból el kell végezni ezen méréseket.

Vizuális analízis

A láthatatlan láthatóvá tétele: Speciális füst segítségével vizsgáljuk a levegő áramlását mind a befúvó elemnél , mind a helyiségen belül. Garázsok, parkolóházak füst szimulációs vizsgálata is elvégezhető.

Kapcsolat velünk

Székhely: 1213 Budapest,
Damjanich János u. 58.
Telefon/Fax: +36/1-276-2266
Kronavetter István: +36/70-457-7121
E-mail: kronavetter.istvan@total-balance.hu